Matrabike

Peruzzo Trail Angel Cycle Towing Bar

Peruzzo Trail Angel Cycle Towing Bar
Peruzzo Trail Angel Cycle Towing Bar De peruzzo trail angel cycle towing bar is ontworpen voor wie zijn kind zonder zijwieltjes wil leren fietsen. past op kinderfietsen van 14, 16, 18 en 20 inch. helpt je om je kind het evenwicht te leren bewaren op 2 wielen, met rechte rug! gemakkelijker en comfortabeler leren fietsen, voor ouder en kind!

€ 179,00

Nu € 89,95

Matrabike

Stokvis Castello FS 26``

Stokvis Castello FS 26``
Stokvis Castello FS 26`` Deze fraaie mountainbike met 26" wielmaat is niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig. de fiets is voorzien van 18 shimano versnellingen dus een sportief ritje in het bos vormt geen enkel probleem. om optijd stil te staan is de fiets voorzien van een v-brake remsysteem; onderhoudsarm, eenvoudig en krachtig. de voorvork is geveerd zodat u ook in het bos comfortabel en sportief kunt mountainbiken. de stokvis castello fs 26" is daarnaast voorzien van achtervering. zo worden ook de grootste schokken op het achterwiel opgevangen wat zorgt voor meer comfort. om deze fiets helemaal geschikt te maken voor de echte mountainbiker is gekozen voor dubbelwandig aluminium velgen. hierdoor is de velg steviger en heeft u dus minder kans op een slag in uw wiel. + vering en het voor- en achterwiel voor optimaal comfort en souplesse + door het shimano schakelsysteem met 18 versnellingen beschikt u over het juiste verzet + met de dubbelwandig aluminium velgen heeft u minder kans op een slag in uw wiel + het v-brake remsysteem zorgt voor optimale veiligheid in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 399,00

Nu € 189,00

Matrabike

Ideal Europe ideal v track 12

Ideal Europe ideal v track 12
Ideal Europe ideal v track 12 Is uw kind toe aan zijn eerste fiets, dan hebben we voor u de ideal v-track 12”. deze 12inch kinderfiets is standaard voorzien van zijwieltjes wat hem dus perfect maakt voor de eerste fietsmeters. het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar. de ideal v-track is voorzien van een dichte kettingkast, een velgrem voor en een terugtraprem achter voor de veiligheid. in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 249,00

Nu € 99,95

Matrabike

Romet Rambler 26 JR 1 9

Romet Rambler 26 JR 1 9
Romet Rambler 26 JR 1 9 De romet rambler 26" r6.1-9 jr is een sportieve mountainbike met 26" wielen. ideaal voor de beginnend tot gevorderde mountainbiker die op zoek is naar een mountainbike met kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor een mooie prijs. door de brede 26" banden en de sr suntour voorvork is dit een uitstekende mountainbike voor zowel het rijden op de weg als het maken van een sportief ritje in het bos. deze mountainbike heeft een shimano schakelsysteem met 21 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier! de romet rambler 26" r6.1-9 jr is voorzien van een v-brake remsysteem welke zorgt voor voldoende remkracht. + aluminium frame en 26" wielen voor voldoende wendbaarheid. + voorvorkvering voor voldoende comfort. + 26 inch wielen met dubbelwandig aluminium velgen zodat u niet snel een slag in uw wiel krijgt. + shimano schakelsysteem met 21 versnellingen. in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 489,00

Nu € 239,00

Coolblue

Powerplus POWX1700

Powerplus POWX1700
Powerplus POWX1700

€ 54,95

Nu € 49,95