Mooieschoenen

Converse Hoge gymp

Converse Hoge gymp
Converse Hoge gymp Deze alleskunner luistert naar de naam 'All Star Hi White, M9162', en is de traditionele crème kleurige canvas uitvoering van dit iconische model. Het bovenwerk is gemaakt van crème kleurige canvas en de voering is van textiel. De rand om de zool en toe-cap zijn gemaakt van wit rubber. De hoge Converse Chuck Taylor All Star sneakers (ook wel All-Stars of Chuckâs genoemd) zijn het resultaat van misschien wel de meest succesvolle samenwerking in de geschiedenis van schoenen. Basketballer Chuck Taylor kwam na een aantal jaar met de All Stars van Converse op het hoogste niveau te hebben gespeeld in 1923 met een verbeterde versie, die nu nog steeds de basis is voor de schoen die vandaag de dag razend populair is. De kenmerkende patch op de enkels is oorspronkelijk bedoeld om de enkels extra te beschermen tijdens het basketbal en nog steeds terug te vinden op de hoge modellen. Ze zijn voor zowel dames als heren. Pasvorm informatie: Zit je tussen twee maten in Neem dan de kleinste maat.

€ 69,85

Nu € 41,91

Mooieschoenen

Converse Stars Bars All Star

Converse Stars Bars All Star
Converse Stars Bars All Star Converse All Star OX sneakers zijn tijdloze klassiekers die zo populair zijn dat ze waarschijnlijk nooit uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Deze uitvoering heet All Star OX Stars & Bars M3494. Het bovenwerk is gemaakt van rood, wit en blauw canvas, de voering is van textiel en ze hebben de typische All Star zool met rubberen toe-cap. Pasvorm informatie: Zit je tussen twee maten in Neem dan de kleinste maat.

€ 64,85

Nu € 38,91

Mooieschoenen

Converse OX lage sneaker

Converse OX lage sneaker
Converse OX lage sneaker Converse All Star sneakers zijn tijdloze klassiekers die zo populair zijn dat ze waarschijnlijk nooit uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Deze beige lage All Stars zijn gemaakt van canvas (textiel) en hebben de typische All Star zool met rubberen toecap. Pasvorm informatie: Zit je tussen twee maten in Neem dan de kleinste maat.

€ 64,85

Nu € 38,91

Mooieschoenen

Converse Red OX All Star

Converse Red OX All Star
Converse Red OX All Star Converse All Star OX sneakers zijn tijdloze klassiekers die zo populair zijn dat ze waarschijnlijk nooit uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Deze uitvoering heet All Star OX Red M9696C. Het bovenwerk is gemaakt van rood canvas, de voering is van textiel en ze hebben de typische All Star zool met rubberen toe-cap. Pasvorm informatie: Zit je tussen twee maten in Neem dan de kleinste maat.

€ 64,85

Nu € 38,91

Mooieschoenen

Converse Lage All Star gymp

Converse Lage All Star gymp
Converse Lage All Star gymp Deze lage All Star gympen komen uit de Ox 147139C collectie van Converse. Het lage model blijft tijdloos en is al jaren lang super populair! De zomerse gympen zijn gemaakt van taupe-grijs canvas. De zool en de toe-cap zijn gemaakt van wit rubber. Pasvorm informatie: Zit je tussen twee maten in Neem dan de kleinste maat.

€ 64,85

Nu € 38,91