MeyerMode

Pump Softline taupe oudzilverkleur

Pump Softline taupe oudzilverkleur
Pump Softline taupe oudzilverkleur Is het tijd voor nieuwe schoenen Wat dacht u van een klassieke pump van Softline De pump heeft een hak van 3,5 cm. Door de binnenzool van textiel is de pump heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De pump heeft geen sluiting.
MeyerMode

Pump Caprice geel

Pump Caprice geel
Pump Caprice geel Deze trendy pump van CAPRICE heeft absoluut een plek in uw schoenenkast verdiend. De pump heeft een sleehak van 4,5 cm. De binnenzool is gemaakt van leer en daardoor bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De pump heeft geen sluiting.
MeyerMode

Meyer mode teenslipper zand

Meyer mode teenslipper zand
Meyer mode teenslipper zand Is het tijd voor nieuwe schoenen Wat dacht u van een modieuze teenslipper De teenslipper heeft een hak van 2 cm en een 1 cm hoge plateauzool. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De teenslipper heeft geen sluiting.
MeyerMode

Meyer mode teenslipper rood

Meyer mode teenslipper rood
Meyer mode teenslipper rood Is het tijd voor nieuwe schoenen Wat dacht u van een modieuze teenslipper De teenslipper heeft een hak van 2 cm en een 1 cm hoge plateauzool. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De teenslipper heeft geen sluiting.
MeyerMode

Comfortschoen Vamos bruin

Comfortschoen Vamos bruin
Comfortschoen Vamos bruin Is het tijd voor nieuwe schoenen Wat dacht u van een trendy pantoffel Door de binnenzool van textiel is de pantoffel heel comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. Dankzij de profielzool wordt de kans op uitglijden kleiner. Ook een pluspunt op het gebied van comfort: u heeft dankzij het uitneembare voetbed de mogelijkheid om uw eigen inlegzolen te dragen. Dit model heeft geen sluiting. Geschikt voor losse inlegzolen.