MeyerMode

Instapper ACO beige

Instapper ACO beige
Instapper ACO beige Deze comfortabele instapper van ACO heeft absoluut een plek in uw garderobe verdiend. De instapper heeft een hak van 3,5 cm. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal en daardoor zeer comfortabel, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. Dit model heeft geen sluiting. Geschikt voor losse inlegzolen.
MeyerMode

Ballerina Liva Loop wit

Ballerina Liva Loop wit
Ballerina Liva Loop wit Deze klassieke ballerina van Liva Loop is van hoogwaardig glad leer gemaakt. De ballerina heeft een hak van 1,5 cm. De binnenzool is gemaakt van softmateriaal, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De ballerina heeft geen sluiting.

€ 64,99

Nu € 39,99

MeyerMode

Pump Caprice wit gecombineerd

Pump Caprice wit gecombineerd
Pump Caprice wit gecombineerd Deze klassieke pump van CAPRICE heeft absoluut een plek in uw garderobe verdiend. De pump heeft een sleehak van 4 cm. Door de binnenzool van leer is de pump bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. Door de lichte zool is de pump aangenaam om te dragen. De schoen heeft een ronde neus. Dit model heeft geen sluiting.
MeyerMode

Ballerina Naturläufer multicolor

Ballerina Naturläufer multicolor
Ballerina Naturläufer multicolor Deze modieuze ballerina van naturläufer is van glanzend metallic leer gemaakt. De ballerina heeft een hak van 2,5 cm. De binnenzool is gemaakt van leer en daardoor bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. De ballerina heeft geen sluiting. Door wijdte G is de ballerina geschikt voor normale voeten.

€ 74,99

Nu € 44,99

MeyerMode

Enkellaarsje Rieker wit multicolor

Enkellaarsje Rieker wit multicolor
Enkellaarsje Rieker wit multicolor Dit modieuze enkellaarsje van rieker heeft absoluut een plek in uw garderobe verdiend. Het enkellaarsje heeft een hak van 2,5 cm. Door de binnenzool van leer is het enkellaarsje bijzonder ademend, de zool is van synthetisch materiaal. De schoen heeft een ronde neus. Het enkellaarsje heeft een rits, zodat het aan- en uitrekken heel comfortabel is.