Matrabike

Romet Rambler 26 1 9

Romet Rambler 26 1 9
Romet Rambler 26 1 9 De romet rambler 26r 6.0-9 is een mountainbike voorzien van 26." wielen en een degelijke afmontage waaronder een shimano schakelsysteem en dubbelwandige aluminium velgen. het aluminium frame in combinatie met de 26" wielen zorgen voor voldoende wendbaarheid zodat u op een bochtig bospad prima uit de voeten kan met deze mountainbike. met de v-brake remsysteem staat u altijd optijd weer stil, ook bij regenachtige omstandigheden. wat deze fiets kenmerkt is zijn perfecte prijs/kwaliteit verhouding. zo is de fiets voorzien van een shimano tourney schakelsysteem, sr suntour voorvoork en dubbelwandige aluminium velgen. deze afwerking maakt de fiets perfect geschikt voor de beginnend tot gevorderd mountainbike. + schijfremmen voor remkracht in alle omstandigheden. + voorvorkvering voor extra comfort op ruig terrein. + aluminium frame in combinatie met 26"wielen voor optimale wendbaarheid. + shimano schakelsysteem voor het juiste verzet op elk wegdek. in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 499,00

Nu € 249,00

Matrabike

Romet Rambler 26 JR 1 9

Romet Rambler 26 JR 1 9
Romet Rambler 26 JR 1 9 De romet rambler 26" r6.1-9 jr is een sportieve mountainbike met 26" wielen. ideaal voor de beginnend tot gevorderde mountainbiker die op zoek is naar een mountainbike met kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor een mooie prijs. door de brede 26" banden en de sr suntour voorvork is dit een uitstekende mountainbike voor zowel het rijden op de weg als het maken van een sportief ritje in het bos. deze mountainbike heeft een shimano schakelsysteem met 21 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier! de romet rambler 26" r6.1-9 jr is voorzien van een v-brake remsysteem welke zorgt voor voldoende remkracht. + aluminium frame en 26" wielen voor voldoende wendbaarheid. + voorvorkvering voor voldoende comfort. + 26 inch wielen met dubbelwandig aluminium velgen zodat u niet snel een slag in uw wiel krijgt. + shimano schakelsysteem met 21 versnellingen. in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 489,00

Nu € 239,00

Matrabike

Romet Rambler Kid 20 1 9

Romet Rambler Kid 20 1 9
Romet Rambler Kid 20 1 9 De romet rambler kid 20" 1.9 is een stoere jongensfiets vanaf 6 jaar. ideaal voor naar school te gaan of met papa en mama een leuke fietstocht te maken! de romet rambler kid 20" 1.9 maakt gebruik van een shimano schakelsysteem om comfortabel met papa en mama mee te fietsen. de fiets is verder voorzien van een bagagedrager met snelklem. voor de veiligheid heeft de fiets een veilige v-brake remsysteem. + shimano derailleur + led verlichting + handremmen in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets

€ 399,00

Nu € 199,00

Matrabike

Corelli Sprint KR100

Corelli Sprint KR100
Corelli Sprint KR100 De corelli sprint kr100 is uitermate geschikt voor de beginnende racefietser. zeker als je opzoek bent naar een lichtgewicht racefiets maak je met deze corelli sprint kr100 de goede keuze. deze racefiets beschikt namelijk over een aluminium frame. verder is deze racefiets uitgerust met 16 shimano versnellingen en een raceremhoef om direct stil te kunnen staan als dit nodig is. door het uniseks fietsframe is deze racefiets voor heren en dames geschikt en verkrijgbaar in meerdere framematen. inclusief racepedalen. + aluminium frame + race pedalen + shimano afmontage in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 899,00

Nu € 399,00

Matrabike

Romet Rambler 26 JR

Romet Rambler 26 JR
Romet Rambler 26 JR De romet rambler junior 26 is een sportieve mountainbike met 26" wielen. ideaal voor de beginnend tot gevorderde mountainbiker die op zoek is naar een mountainbike met kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor een mooie prijs. door de brede 26" banden en de sr suntour voorvork is dit een uitstekende mountainbike voor zowel het rijden op de weg als het maken van een sportief ritje in het bos. deze mountainbike heeft een shimano tourney schakelsysteem met 21 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier! de romet rambler junior 26 is voorzien van een v-brake remsysteem welke zorgt voor voldoende remkracht. + aluminium frame en 26" wielen voor voldoende wendbaarheid. + voorvorkvering voor voldoende comfort. + 26 inch wielen met dubbelwandig aluminium velgen. + shimano schakelsysteem met 21 versnellingen. in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 399,00

Nu € 199,00