Matrabike

Corelli Sprint KR100

Corelli Sprint KR100
Corelli Sprint KR100 De corelli sprint kr100 is uitermate geschikt voor de beginnende racefietser. zeker als je opzoek bent naar een lichtgewicht racefiets maak je met deze corelli sprint kr100 de goede keuze. deze racefiets beschikt namelijk over een aluminium frame. verder is deze racefiets uitgerust met 16 shimano versnellingen en een raceremhoef om direct stil te kunnen staan als dit nodig is. door het uniseks fietsframe is deze racefiets voor heren en dames geschikt en verkrijgbaar in meerdere framematen. inclusief racepedalen. + aluminium frame + race pedalen + shimano afmontage in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 899,00

Nu € 399,00

Matrabike

Romet Rambler Kid 20 1 9

Romet Rambler Kid 20 1 9
Romet Rambler Kid 20 1 9 De romet rambler kid 20" 1.9 is een stoere jongensfiets vanaf 6 jaar. ideaal voor naar school te gaan of met papa en mama een leuke fietstocht te maken! de romet rambler kid 20" 1.9 maakt gebruik van een shimano schakelsysteem om comfortabel met papa en mama mee te fietsen. de fiets is verder voorzien van een bagagedrager met snelklem. voor de veiligheid heeft de fiets een veilige v-brake remsysteem. + shimano derailleur + led verlichting + handremmen in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets

€ 399,00

Nu € 199,00

Matrabike

Vogue Dolphin

Vogue Dolphin
Vogue Dolphin De vogue dolphin is een fiets met een hippe en designvolle look. deze fiets is geschikt voor woon-werk verkeer of als schoolfiets te gebruiken. de vogue dolphin is voorzien van een stevige frame met een shimano nexus schakelsysteem met 3 versnellingen. dit zorgt voor eindeloos fietsplezier! de vogue dolphin heeft sterke bagagedrager en voordrager. het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar. hierdoor creëert u altijd de ideale fietshouding. door de krachtige v-brake remsysteem en terugtraprem kun je altijd veilig stoppen en heeft de fiets een led-verlichting waardoor je altijd zichtbaar bent. + sportieve en stoere look + shimano nexus schakelsysteem in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 699,00

Nu € 299,00

Matrabike

Vogue Liberty N3

Vogue Liberty N3
Vogue Liberty N3 De vogue liberty n3 is een hippe transportfiets. met zijn uiterlijk en aluminium frame heb je zorgeloos rijplezier! de vogue liberty n3 is voorzien van een shimano nexus schakelsysteem met 3 versnellingen en een gesloten kettingkast. daarnaast heeft de fiets een robuuste frame en een terugtraprem waardoor de veiligheid hoog in het vaandel staat. de fiets is voorzien van een led verlichting voor en achter en ben je altijd zichtbaar. + aluminium frame + shimano nexus schakelsysteem + gesloten kettingkast + led verlichting in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 799,00

Nu € 399,00

Matrabike

Romet Rambler Junior 26

Romet Rambler Junior 26
Romet Rambler Junior 26 De romet rambler junior 26” is een sportieve, lichtgewicht mountainbike en is geschikt voor ieder fietstocht. door de 26" banden en de voorvorkvering is dit een uitstekende mountainbike voor zowel het rijden op de weg als het maken van een sportief ritje in het bos. deze mountainbike heeft een shimano schakelsysteem met 21 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier! de romet rambler junior 26” is voorzien van een v-brake remsysteem en zorgt voor optimaal remkwaliteit. een ideale mountainbike voor een leuke rit in het bos. + v-brake remsysteem + voorvork vering + aluminium frame + shimano schakelsysteem in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 399,00

Nu € 199,00