Matrabike

Volare Cruiser Black 16

Volare Cruiser Black 16
Volare Cruiser Black 16 De volare black cruiser 16" is een stoere fiets voor de stoere jongens onder ons. de fiets is voorzien van een stevig frame en heeft zijwieltjes. daarnaast is er voor extra veiligheid gezorgd door dat de volare black cruiser 16" een terugtraprem heeft. + inclusief zijwieltjes + v-brake met terugtraprem + extra veilig + robuust frame

€ 249,00

Nu € 119,00

Matrabike

Stokvis Quickfold N3 Alu

Stokvis Quickfold N3 Alu
Stokvis Quickfold N3 Alu De stokvis quickfold is een lichte en vouwfiets die je gemakkelijk in- en uitklapt. handig voor korte ritjes, maar ook ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer. daarnaast is de opgevouwen fiets ook erg makkelijk mee te nemen in caravan of aanhanger, dus ook een ideale vakantiefiets! deze vouwfiets is voorzien van een shimano nexus met 3 versnellingen, zodat je in iedere stand het juiste verzet te pakken hebt. het zadel is in hoogte verstelbaar. zo krijg je de ideale fietshouding. daarnaast kun je deze vouwfiets zeer gemakkelijk vouwen. + aluminum frame + shimano nexus + zadel in hoogte verstelbaar + makkelijk vouwbaar in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 499,00

Nu € 199,00

Matrabike

Vogue Dolphin

Vogue Dolphin
Vogue Dolphin De vogue dolphin is een fiets met een hippe en designvolle look. deze fiets is geschikt voor woon-werk verkeer of als schoolfiets te gebruiken. de vogue dolphin is voorzien van een stevige frame met een shimano nexus schakelsysteem met 3 versnellingen. dit zorgt voor eindeloos fietsplezier! de vogue dolphin heeft sterke bagagedrager en voordrager. het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar. hierdoor creëert u altijd de ideale fietshouding. door de krachtige v-brake remsysteem en terugtraprem kun je altijd veilig stoppen en heeft de fiets een led-verlichting waardoor je altijd zichtbaar bent. + sportieve en stoere look + shimano nexus schakelsysteem in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 689,00

Nu € 299,00

Matrabike

Romet Gazela 1 9

Romet Gazela 1 9
Romet Gazela 1 9 De romet gazela 1.9 is een stoere hybride fiets met een fris uiterlijk. ideaal voor dagelijks gebruik, woon-werk verkeer of voor een leuke fietstocht. de romet gazela 1.9 is voorzien van een aluminium frame wat zorgt dat de fiets licht en comfortabel is. dit maakt de fiets zeer geschikt als dagelijks vervoermiddel. het v-brake remsysteem zorgen ervoor dat u veilig kunt remmen wanneer dit nodig is. het shimano versnellingssysteem met 21 versnellingen zorgt voor een ultiem comfortabel gevoel tijdens de rit. kortom een leuke fiets voor dagelijks gebruik! + aluminium frame + shimano derailleur + 21 versnellingen + v-brake remsysteem in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 499,00

Nu € 239,00

Matrabike

Sniper Amsterdam Ladies

Sniper Amsterdam Ladies
Sniper Amsterdam Ladies De sniper amsterdam ladies is een sterke en stevige stadsfiets met een hippe uitstraling. uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor de langere afstanden is dit een ideale fiets dankzij de shimano nexus 3 speed. de sniper amsterdam ladies is voorzien van een shimano nexus 3, wat inhoud dat u drie versnelling heeft zodat het heuvel op of wind tegen nog steeds comfortabel fietst. verder is deze fiets voorzien van een v-brake remsysteem met een terugtraprem, een stevige bagagedrager, een stevig breed zadel, een fietsbel en batterijverlichting. + hippe uitstraling + aluminium frame + v-brake remsysteem met terugtraprem + shimano nexus 3 in de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. u heeft al een anwb fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 499,00

Nu € 249,00

Normaal € 44,95

Nu € 26,97

WaaaW Jurk